Aquest estiu, campus de bàsquet!

fotofamily

El Mikel Polo és l’entrenador del sènior masculí de l’Esquitx, però també és el director del Wab International Basket Camp, un campus d’estiu que combina la passió pel bàsquet amb l’aprenentatge de l’anglès i el respecte per la natura.

El campus es desenvoluparà entre el 22 i el 28 de juliol a la Garrotxa, concretament a la Casa de colònies El Collell, situada enmig de la natura entre Banyoles i Olot.

Els responsables del Wab International Basket Camp es marquen diversos objectius. A nivell esportiu pretenen millorar el nivell de tècnica i tàctica individual dels jugadors, a més d’incidir en la presa de decisions, la tàctica col·lectiva o la lectura del joc.

En el terreny cultural l’aprenentatge de l’anglès és una de les inquietuds del Campus. Totes les activitats estan pensades per utilitzar l’anglès, català i l’espanyol com a llengües d’ús habitual.

Finalment des del Wab International Basket Camp aposten per fomentar valors com el respecte, la companyonia, la generositat, el compromís o l’empatia a nivell col·lectiu, i el foment de la cultura de l’esforç, la participació, la voluntat i la constància en el treball a nivell individual. Saber guanyar i saber perdre. Humilitat i optimisme. Analitzar i aprendre dels errors saber fer una crítica constructiva. Respecte pels companys i també als adversaris.

Enguany serà la segona edició del campus que compta amb el suport de l’AE l’Esquitx.Aquí trobareu tota la informació: wabinternationalbasketcamp.com

© foto: WAB International Basket Camp