¿Qui som?

IMG_6213

L’Associació Esportiva l’Esquitx som una entitat esportiva de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès) formada per nens i nenes, joves, entrenadors i entrenadores, i famílies que pensem que l’esport és l’entorn ideal per al desenvolupament dels valors socials positius com el respecte, el sacrifici o la cooperació. A més d’uns hàbits saludables de vida.

L’Esquitx es caracteritza, sobretot, per la seva vessant educativa: que els nostres jugadors i jugadores tinguin bona actitud dins la pista i que s’ho passin bé fent esport, és el nostre objectiu principal.

L’Associaicó Esportiva l’Esquitx té dues branques ben diferenciades:

 • Escola Esportiva
  Formada pels nens i nenes d’entre 3 i 10 anys.
  En un inici, els alumnes comencen coneixent diversos jocs i esports que milloren les seves habilitats motrius a més d’introduir-los en el món de l’esport. D’aquesta manera aconseguim que els nens i nenes facin esport de la manera més lúdica possible. A mida que es van fent grans, els esports treballats es van reduint per acabar treballant futbol-sala i bàsquet, que seran els esports que podran triar quan passin a fer esport federat.

  IMG_6094

 

 • Esport federat
  Actualment tenim 12 equips de bàsquet a diverses categories, des de mini fins a sénior, tant masculins com femenins. I 3 equips de Futbol-sala de les categories aleví, infantil i cadet masculí.

  IMG_6179

Creiem en l’esport com a part de les nostres vides. L’entenem com una eina per difondre els valors i les actituds implícites en les activitats esportives (respecte, sacrifici, cooperació) i el veiem com a eix fonamental de les relacions socials. Sentim en l’esport el plaer i la satifacció de millorar-nos.