Resultats partits 21/22 d’abril

dav

Sant Sadurní d’Anoia, 26/04/2018

Sallent 67 – Sènior femení 44. La manca d’efectius va afectar el resultat. Fins al minut 27 l’equip va poder aguantar, però finalment el desgast físic de les 6 jugadores visitants va passar factura. Actitud impecable.

Abrera 34 – Cadet femení 39. Victòria molt necessària per acabar amb bé la temporada. L’equip ha demostrat que sap fer les coses com cal i que pot plantar cara a qualsevol. Bon partit, amb molt bon nivell de concentració.

Infantil femení 36 – La Mercè 53. Partit on va guanyar l’equip amb més intensitat sobre la pista. Al descans hi havia molta igualtat, però a la represa les visitants van imposar el seu ritme.

Mini femení 74 – Lluïsos de Gràcia 67. Bona victòria malgrat el partit irregular.

Mini femení B 39 – Bàsquet Sitges 74. Partit complicat contra les primeres classificades on la diferència física entre els dos equips ha marcat la diferencia. Tot i així, cal destacar la bona actitud durant el partit per mirar de plantar cara.

SEC Casal 65 – Sènior masculí 62. Tot i anar guanyant de 5 punts al descans i disposar de moments on poder agafar certa avantatge, el partit va ser sempre molt igualat i al final es va escapar la victòria en el derbi comarcal.

Bosco Rocafort 29 – Mini masculí 42. Victòria més complicada del que abans del partit hauria semblat. Malgrat la superioritat tècnica i tàctica dels nostres jugados, l’equip no va acabar d’agafar un avantatge còmode fins al final del partit.