Resultats partits 7/8 d’abril

dav

Sant Sadurní d’Anoia, 12/04/2018

Vilatorrada 76 – Sènior femení 41. Derrota contundent davant d’un rival molt intens, constant i que ha tingut molt clar a què jugava.

Júnior femení 32 – CB Prat 22. Partit amb poca anotació on ha estat determinant el parcial al segon quart (15-4). La victòria permet pujar fins la segona posició de la taula.

Cadet femení 34 – Castelldefels 54. Malgrat el resultat final, el partit ha estat molt disputat fins arribar a l’últim quart. El bon joc en atac no s’ha vist recompensat amb encert.

Basquet Pia Sabadell 39 – Infantil femení  53. Partit on ens ha costat arrencar al principi, però que poc a poc ha anat decantant-se cap a la nostra banda. A la mitja part, hem aconseguit imposar el nostre ritme per acabar guanyant el partit.

Sant Joan Despí 56 – Mini femení A 64. Partit molt intens i disputat. Bon partit en línies generals, sobretot en els dos últims periodes, on hem pujat la intensitat i hem pogut remuntar i guanyar.

Joviat 63 – Mini femení B 33. Un mal començament ha condicionat tot el partit. Després del partit, l’equip ha reaccionat però ja era massa tard. Tot i la diferència al marcador, s’ha lluitat fins al final.

C.E. Gelida 66 – Sènior masculí 79. Amb un joc més efectiu que vistós, l’equip ha aconseguit una bona victòria que permet  mantenir-se lluny de la zona de promoció. Seguim setens amb 12 victòries i 12 derrotes.

Círcol Catòlic Badalona 104 – Cadet masculí 46. Partit sense massa història rival davant d’un rival que que es va mostrar molt superior en totes les fases del joc.

Infantil masculí 58 – Gelida 77.

Mini masculí 43 – C.E Laietà B 40. Partit molt igualat on haver sortit una mica aturats al primer quart ha perjudicat la resta de l’enfrontament.  Però amb una bona actitud i una bona defensa s’ha pogut aconseguir una nova victòria.